Browsing Nr. 01-2008 by Subject "arbrit dhe Kosova gjatë mesjetës"

Browsing Nr. 01-2008 by Subject "arbrit dhe Kosova gjatë mesjetës"

Sort by: Order: Results:

  • Drançolli, Jahja (Kolegji AAB, 2008)
    Në studim shqyrtohet çështja e kontinuitetit iliro-arbëror në arealin e Kosovës, problem shkencor ky i cili, për shkaqe të politikës ditore, është instrumentalizuar skajshmërisht deri në ditët e sotme. Politizimi i historisë ...

Search DSpace


Browse

My Account