Browsing Nr. 03-2017 by Author "Xhaferi, Haredin"

Browsing Nr. 03-2017 by Author "Xhaferi, Haredin"

Sort by: Order: Results:

  • Xhaferi, Haredin (Kolegji AAB, 2017)
    Lokucionet janë njësitë gjuhësore më pak të studiuara në gjuhësinë shqiptare dhe në atë të huaj. Në këtë shkrim do të bëhen objekt studimi lokucionet numërore, për të cilat është folur shumë pak. Trajtimi i tyre do të bëhet ...

Search DSpace


Browse

My Account