Browsing Nr. 02-2017 by Subject "totalitarizëm"

Browsing Nr. 02-2017 by Subject "totalitarizëm"

Sort by: Order: Results:

  • Pajo, Matilda (Kolegji AAB, 2017)
    Studimi i kulturës politike tënjë vendi luan një rol shpjegues mbi kuptimin e dinamikës së sistemit politik, lindjes dhe konsolidimit të institucioneve demokratike në shoqëri të caktuara. Qëllimi i këtij punimi ështëtë ...

Search DSpace


Browse

My Account