Browsing Nr. 01-2017 by Subject "platformë"

Browsing Nr. 01-2017 by Subject "platformë"

Sort by: Order: Results:

  • Zajmi, Ilire (Kolegji AAB, 2017)
    Mediat sociale po ndryshojnë natyrën e komunikimit masiv, duke demediatizuar median tradicionale. Ato po shfrytёzohen si platforma tё fuqishme pёr plasimin e shpёrndarjen dhe informacionit, aktiviteteve, promovimin e ...

Search DSpace


Browse

My Account