Browsing Nr. 01-2017 by Subject "markë"

Browsing Nr. 01-2017 by Subject "markë"

Sort by: Order: Results:

  • Zela Axhami, Loreta (Kolegji AAB, 2017)
    Për disa dekada televizioni komercial është mbështetur në reklamën tridhjetë sekondëshe si burimi kryesor i të ardhurave. Avancimi teknologjik krijoi kushtet që televizionet dhe reklamuesit të aplikonin strategji dhe modele ...

Search DSpace


Browse

My Account