Browsing Nr. 01-2017 by Subject "lajm"

Browsing Nr. 01-2017 by Subject "lajm"

Sort by: Order: Results:

  • Kllapi, Eugent (Kolegji AAB, 2017)
    Dihet se gjatë periudhave zgjedhore angazhimi politik është i një niveli të lartë. Gazetat e përditshme me një ndërtim të ndryshëm, po aq sa dhe me të njëjtin funksion, i drejtohen lexuesit me titujt më kryesorë, kjo duket ...

Search DSpace


Browse

My Account