Browsing Nr. 01-2017 by Subject "informacion"

Browsing Nr. 01-2017 by Subject "informacion"

Sort by: Order: Results:

  • Xhoga, Denisa (Kolegji AAB, 2017)
    Çështjet e mjedisit krijojnë shpesh debate mes qeverisë dhe opozitës, shoqërisë civile dhe bizneseve industriale. Në mes të këtyre 4 aktorëve si arbitër qëndrojnë mediat. Debatet më të mëdha kanë nisur me kërkesën e ...
  • Zajmi, Ilire (Kolegji AAB, 2017)
    Mediat sociale po ndryshojnë natyrën e komunikimit masiv, duke demediatizuar median tradicionale. Ato po shfrytёzohen si platforma tё fuqishme pёr plasimin e shpёrndarjen dhe informacionit, aktiviteteve, promovimin e ...

Search DSpace


Browse

My Account