Browsing by Subject "gazetarë"

Browsing by Subject "gazetarë"

Sort by: Order: Results:

  • Mema, Briseida (Kolegji AAB, 2016)
    Në një botë globale ku kanë humbur të gjithë kufijtë kohorë dhe hapësinorë, ku informacioni i shumëllojshëm ka përhumbur atë hiperlokal, kontakti i audiencave me median po bëhet gjithnjë e më shumë i personalizuar. Në ...
  • Tejeci, Hyrë (Kolegji AAB, 2015)
    Debatet lidhur me lirinë e medies nuk kanë shteruar kurrë, gjatë gjithë historisë së medies, së shkruar e elektronike. Por, në periudha të ndryshme të historisë së saj, kufizimet e lirisë së shtypit janë shprehur më pak ...

Search DSpace

Browse

My Account