Browsing by Subject "gazetë"

Browsing by Subject "gazetë"

Sort by: Order: Results:

  • Kllapi, Eugent (Kolegji AAB, 2017)
    Dihet se gjatë periudhave zgjedhore angazhimi politik është i një niveli të lartë. Gazetat e përditshme me një ndërtim të ndryshëm, po aq sa dhe me të njëjtin funksion, i drejtohen lexuesit me titujt më kryesorë, kjo duket ...

Search DSpace

Browse

My Account