Browsing by Subject "ballkanizimi"

Browsing by Subject "ballkanizimi"

Sort by: Order: Results:

  • Bebler, Anton (Kolegji AAB, 2008)
    Me përfundimin e shekullit të kaluar, një qetësi e jashtme u imponua në Ballkanin Perëndimor, rajonin më të paqëndrue-shëm dhe të trazuar në Kontinentin Evropian. Megjithatë, fundi i një dhune të shkallës të lartë nuk ...

Search DSpace

Browse

My Account