Browsing by Subject "Ballkani Perëndimor"

Browsing by Subject "Ballkani Perëndimor"

Sort by: Order: Results:

  • Gashi, Bejtush; Kuçi, Gurakuç (Kolegji AAB, 2018)
    Shekulli i ri me dinamikën e marrëdhënieve ndërkombëtare, ka sfiduar teoritë, siç i quante Popper ‘strikte universale’ dhe nevojën për shpjegime teorike ‘numerike universale’. Shekulli XX ka zhvilluar teoritë e marrëdhënieve ...
  • Bebler, Anton (Kolegji AAB, 2008)
    Me përfundimin e shekullit të kaluar, një qetësi e jashtme u imponua në Ballkanin Perëndimor, rajonin më të paqëndrue-shëm dhe të trazuar në Kontinentin Evropian. Megjithatë, fundi i një dhune të shkallës të lartë nuk ...

Search DSpace

Browse

My Account